Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TV márkák képes leírás - TV - Televízió.tlap.hu
részletek »

TV márkák - TV - Televízió.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv.tlap.hu » TV márkák
Keresés
Találatok száma - 12 db
Akai

Akai

In de snelle wereld van consumenten-elektronica is AKAI al decennia lang een bekende speler. Het Japanse merk AKAI heeft een rijke historie gebaseerd op kwaliteit en innovatie. AKAI is een dynamisch merk met een breed assortiment.

Daewoo

Daewoo

Daewoo Magyarország

JVC

JVC

Üdvözöljük a JVC-nél

Lcd televíziók, plazma televíziók, led tévék

Lcd televíziók, plazma televíziók, led tévék

Sokan szeretnének otthonukban egy olyan televíziót, aminek az egész család örülne. Ez többé már nem álom.A kiforrott LCD technológia következtében élvezhetjük a tökéletes képminőséget. Lcd tévék, plazma tévék, led televíziók leírásokkal, tesztekkel, árakkal. Mindig friss információkkal, érdekességekkel, műszaki leírásokkal.

LG

LG

Milyen síkképernyős televízió a legmegfelelőbb az Ön számára: LED, LCD vagy plazma? 3D legyen vagy 2D? Az LG megkönnyíti a dolgát, nálunk mindenféle preferenciához és szobamérethez talál megfelelő tévét. Tudjon meg többet HDTV-inkről, válogasson a remek síkképernyős készülékek között.

Loewe

Loewe

Slim und alles drin.|Loewe Art SL. Loewe

Mitsubishi TV

Mitsubishi TV

Devotion to timeless design, a commitment to quality and the pursuit of innovation are principles that embody Mitsubishi and its premium products. In 2008–2009, we proudly present the latest reflection of these values with our most exciting line of TVs to date.

SAMSUNG

SAMSUNG

Imagine what Samsung can do for you! You'll find product and support information for our TVs, mobile phones, video &audios, computers and related products, various home appliance products, core components that make other products better, and of course, information about our company.

SANYO

SANYO

Ma a világon nagyon sok ember fülében ismerősen cseng a Sanyo márkanév, számos országban pedig maga a gyártóüzem is képviselteti magát. Kevesen ismerik viszont a cég történetét, hogyan is lett ilyen sikeres ez a vállalkozás. E rövid összefoglalóval bepillantást nyerhetünk a Sanyo vállalat fejlődésének főbb pillanataiba, és megismerhetjük a legfontosabb termékeit.

Hirdetés
Sharp

Sharp

The AQUOS LCD TV at sharpUSA.com features elegant design and excellent performance. Learn more about the AQUOS TV and other LCD TV models at sharpUSA.com.

Sony

Sony

A Sony a kamerák, a HD TV-készülékek, a Blu-Ray Disc és DVD-termékek, a digitális fényképezőgépek, az MP3 lejátszók, a laptopok és még sok egyéb készülék legújabb típusait kínálja. Használja élvezettel a legfrissebb technológiát a Sony like.no.other-től

TV szerelő Göd

TV szerelő Göd

TV szerelőt keres? A Multiset TV szerviz Budapest teljes területén, Gödön, Fóton, Dunakeszin, Nagykovácsiban, sőt, Solymáron is áll rendelkezésére. Mester kollégáink, ha kéri, házhoz mennek Önhöz és megpróbálják azonnal megszerelni elromlott TV-jét. Amennyiben ez azonnal nem megoldható, úgy elszállítják jól felszerelt szervizünkbe, ahol mindent megtesznek a készülék megmentéséért. Mérsékelt áron dolgozunk, sőt, nyugdíjasoknak még 10% kedvezményt is adunk árainkból. Várjuk hívását!

Tuti menü