Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Műsor szolgáltatók képes leírás - TV - Televízió.tlap.hu
részletek »

Műsor szolgáltatók - TV - Televízió.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv.tlap.hu » Műsor szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 18 db
DIGI

DIGI

DIGI- Egyszerű a választás! Kedvező konstrukciók mellett minőségi szolgáltatásokkal várjuk leendő és meglévő előfizetőinket. Műholdas és kábeltévét, internetet, telefont és mobilinternetet kínálunk, egyenként vagy kedvezményes árú csomagokban. Kínálatunk alaposabb megismeréséhez látogasson el a honlapunkra.

Digitális átállás

Digitális átállás

Mit jelent pontosan a digitális átállás? A televízióműsor-szórásban az eddigi analóg földfelszíni sugárzás helyébe a korszerűbb, több csatornát és szolgáltatást nyújtó, valamint továbbra is ingyenes digitális földfelszíni televízióműsor-szórás lép. Az Antenna Hungária által kínált, ingyenes digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás márkaneve a MinDig TV, míg a kiegészítő előfizetéses csomagokat kínáló szolgáltatásé a MinDig TV Extra. A digitális átállás utolsó fázisában lekapcsolásra kerül az analóg földfelszíni televíziós hálózat, és csak megfelelő berendezések megléte esetén tudják a nézők az analóg sugárzás helyébe lépő digitális földfelszíni sugárzás által közvetített tévécsatornák műsorait fogni. Ez azt jelenti, hogy ha érintett a digitális átállásban és az analóg hálózat lekapcsolásáig nem teszi meg a szükséges lépéseket, akkor a lekapcsolást követően nem fogja tudni nézni a tévéadásokat.

Kábeltelevízió Építő és Szolgáltató Kft.

Kábeltelevízió Építő és Szolgáltató Kft.

Kábeltelevízió Építő és Szolgáltató Kft.

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra

A MinDig TV szolgáltatás által havidíj nélkül biztosított legnépszerűbb közszolgálati és kereskedelmi csatornái - M1, M2, Rtl Klub, TV2, Duna, Duna Autonómia, Euronews - mellett a szolgáltatásunk igénybe vételével az alábbi csatornákat kínáljuk: ATV, Hír tv, National Geographic, Film , Cool, Sport Klub, Disney, Private Spice, FEM3, AXN, HBO. Az HBO (SD) csatorna külön előfizetési díj ellenében vehető igénybe. Annyit néz, amennyit fizet - ne költsön felesleges csatornákra! A MinDigTV Extra Az Antenna Hungária által üzlemeltetettt földi digitális műsorszóró platformon 2010. májusától a jól ismert MinDig TV mellett, melyen 7 ingyenesen fogható digitális csatorna nézhető szoba- vagy tetőantennás vétellel, egy előfizetői kártya segítségével új fizetős tartalmak jelentek meg MinDig TV Extra márkanéven. Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik: ? Szeretik a minőségi műsortartalmat kínáló magas színvonalú csatornaválasztékot ? És mindehhez igen jutányos áron szeretnének hozzájutni. A szolgáltatás előnyei: ? Megfelelő vételi körülmények esetén kifogástalan zajmentes kép- és hangminőség, ? a 17 legnézettebb tévécsatorna nagyon kedvező áron, ? egyszerű telepítés, ? egyszerű tetőantennával

Net-Tv Kft

Net-Tv Kft

Net-Tv Kft - analóg és digitális kábeltelevízió-, szélessávú internet szolgáltatás

NetTarifa - internet-tv-telefon

NetTarifa - internet-tv-telefon

Internet, kábeltévé, telefon, mobilinternet, üzleti internet, bérelt vonal? Hasonlítsa össze saját címén mely távközlési szolgáltatások elérhetőek és rendelje meg nálunk a legkedvezőbb ajánlatot! Nálunk megtalálja a legjobb megoldást! Minden 10. megrendelő első havidíját a NetTarifa fizeti! NetTarifa, a szolgáltatók nagykövete!

Parisat™ Kábeltelevízió

Parisat™ Kábeltelevízió

Kazincbarcika és vonzáskörzetének kábeltévé, internet és kábeltelefon szolgáltatással való ellátása. Ügyfeleink és leendő Előfizetőink információkkal való tájékoztatása, szolgáltatásaink igénybevételére szolgáló weboldal.

Hirdetés
Politel Kft

Politel Kft

A Politel Kft tevékenységi köre: Kábel TV és Internet szolgáltatás, Távközlési hálózatok- KTV hálózatok- Szélessávú informatikai hálózatok tervezése, KTV hálózatok építése. Építőipari szolgáltatás, műemlékjellegű épületek felújítása. Térburkolatok készítése, térbetonozás. Alternatív energia, fűtés rásegítés kiépítése, telepítése.

R-TELECOM Zrt

R-TELECOM Zrt

PR-TELECOM Közelebb a világhoz, közelebb egymáshoz ... Kábeltévé, Digitális kábeltévé, Internet, Telefon

Rubicom

Rubicom

rubicom, telefon, tv, internet, kábeltévé

T-Kábel Magyarország kft.

T-Kábel Magyarország kft.

Társaságunk az eltelt évek alatt hazánk második legnagyobb, domináns, piacformáló kábeltelevíziós szolgáltatójává vált, amely országszerte, számos településen kínál hagyományos (analóg) kábeltelevíziós szolgáltatást, valamint területének nagy részén digitális kábeltelevíziós szolgáltatást, vezetékes telefont és - a T-Home által nyújtott - szélessávú Internet hozzáférést.

Tarr Kft - Szekszárd

Tarr Kft - Szekszárd

Tevékenység rövid leírása: Kábeltelevíziós hálózat kiépítése, üzemeltetése. A TARR Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1990 óta működik jelenlegi formájában. Fő profilja a Kábeltelevízió és internetszolgáltatás.

Tuti menü