Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyarországi Tv csatornák képes leírás - TV - Televízió.tlap.hu
részletek »

Magyarországi Tv csatornák - TV - Televízió.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tv.tlap.hu » Magyarországi Tv csatornák
Keresés
Találatok száma - 26 db
ATV

ATV

Az ATV egy kereskedelmi televíziócsatorna. Az ATV programstruktúrájának meghatározó eleme a hír és közélet. Hétköznapokon ez képezi a fő műsoridő gerincét, és ez adja a csatorna sajátos, rá jellemző karakterét, amit az ATV ismert médiaszemélyiségekkel valósít meg. A hétvégi struktúrában emellett helyet kapnak egyes szórakoztató műsorok és családi filmek éppúgy, mint életmódmagazinok vagy bizonyos női műsorok. További elemei a műsorstruktúrának az új tulajdonosi körrel érkezett keresztény adások: a 700-as Klub reggelente magyar szinkronnal jelentkező adásai, valamint a Hit Gyülekezete Vidám Vasárnap elnevezésű, vasárnap délelőttönkénti közös istentisztelete, melyet a televízió élőben közvetít.

AXN Magyarország

AXN Magyarország

Az AXN általános szórakoztató, akció és kalandcsatorna Latin-Amerikától Európán és a Közel-Keleten át egészen Ázsiáig a világ 62 országában látható. A csatorna nagysikerű sorozatok mellett a Sony Pictures és egyéb hollywoodi stúdiók sikerfilmjeit is műsorra tűzi, és a kalandra, izgalomra vágyó 18-34 éves korosztály egyik kedvenc csatornája.

Budapest Televízió

Budapest Televízió

A Budapest Európa Televízió (rövidítve: BPETV, korábban: Budapest Televízió) egy nagyváradi székhelyű, magyar nyelvű műsort sugárzó televízió. A csatorna egyike az első magyar kereskedelmi televízióknak, ám a nagy kereskedelmi adóktól eltérő üzleti modellt képviselt, sokáig sikeresen. A 2000-es évek második felében e televízió képernyőjén nőtt meg az ismertsége több bulvársztárnak is.

CBS Reality

CBS Reality

A Zone Reality drámai helyzetekbe került emberek történeteit meséli el, úgy, ahogy azok a valóságban megtörténtek. Az élőben, az események sűrűjében felvett különböző biztonsági kamerás és videó jelenetekkel a Zone Reality megdöbbentő történetekbe avatja be nézőit, az eseményeket átélt emberek beszámolóin keresztül. A Zone Reality 1999-ben indult, és ma már 126 országban fogható. Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Latin-Amerikában, Indiában, Kínában, Ázsiában és az Egyesült Királyságban a csatorna 23 nyelven sugároz a hét minden napján, a nap 24 órájában. 2012. december 3. óta CBS Reality néven működik. Az új csatorna profilja ugyanaz maradt.

Comedy Central

Comedy Central

A Comedy Central egy szórakoztató műsorokat sugárzó amerikai kábeltelevíziós csatorna. A műsorán főleg vígjátékok, nagy tévétársaságok humoros sorozatainak ismétlései, továbbá vásárolt, és saját gyártású fél órás show műsorok szerepelnek. Ez utóbbiakban számos, korábban országos szinten alig, vagy egyáltalán nem ismert humorista kerülhetett képernyőre.

Cool TV

Cool TV

Az tv csatorna az RTL Klub ismert szórakoztató műsorait, filmeket és sorozatokat sugározza. Műholdon a Digi TV, UPC Direct, T-Home, földi sugárzásban Hello Digital, Mindig TV Extra szolgáltatásain és kábeltévén a nap 24 órájában fogható, de bizonyos kábelszolgáltatóknál csak este 8-tól reggel 6 óráig nézhető, a Minimaxxal osztott csatornán.

Duna Televízió

Duna Televízió

Műsorait 1992. december 24-től sugározza a magyarországi nézők, valamint a határon túli és a világban szétszóródott magyarság. Jelenleg két televíziós csatornát műkodtet: Duna (az egyes csatorna) és a Duna World (korábban: Duna II Autonómia, Duna 2). Műsorait 2011. január 1-jétől az MTVA gyártja.

ECHO TV

ECHO TV

Az Echo TV Magyarország első üzleti témájú csatornájaként pozicionálta magát indulásakor. A 2005 nyarán beharangozott csatorna 2005. szeptember 15-e óta sugározza adását napi 24 órában. A televízió indulásakor több Hír TV-től távozott kollégát is alkalmazott.

Hirdetés
Eurosport magyar nyelven

Eurosport magyar nyelven

Az Eurosport a legnagyobb európai televíziós sportcsatorna-hálózat, amely a világ 54 országában és 20 nyelven - köztük magyarul is - fogható műholdon és kábelszolgáltatókon keresztül. A hálózat tagjaként jelenleg három televíziócsatorna működik: az Eurosport, az Eurosport 2 és az Eurosport News. A televíziócsatornák tulajdonosa a francia TF1 Group médiavállalat.

Filmmánia

Filmmánia

A Film Mánia a világ legnagyobb stúdióinak és forgalmazóinak sikerfilmjeit vonultatja fel az 1990-es és 2000-es évekből. Itt megnézheted az aktuális műsorkínálatot! Nézz sikerfilmeket! Oszd meg barátaiddal a kedvenc filmjeidet!

HBO

HBO

Az HBO (teljes nevén: Home Box Office) az amerikai Time Warner cég leányvállalata, mely prémium, mozi csatornákat működtet HBO és Cinemax neveken. Mindkét csatorna 24 órás, fizetős műsorkínálattal szolgál, melyet kiegészítenek még a multiplex csatornák és a HD (magas felbontású) tükörcsatorna. USA-ban több mint 38 millió előfizetőjük van és világszerte közel 150 országban érhetőek el. Az HBO 1972. november 8-án kezdte meg műsorszórását az USA-ban.

National Geographic

National Geographic

A National Geographic Channel egy a National Geographic Society hitvallását követő csatorna: célja a földrajzi ismeretek gyarapítása és minél szélesebb körben való terjesztése, a világ különböző kultúráinak és sokszínűségének hiteles bemutatása.

Pilis Televízió

Pilis Televízió

A PilisTV a Pilisi-medence hét településén működő kábeltelevíziós csatorna. Feladatának tekinti, hogy a szolgáltatási területébe eső településeken (Perbál, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Solymár, Tinnye) megörökítse a helyi eseményeket, beszámoljon azokról, és elérhetővé tegye a szélesebb nézőközönség számára. Nem kívánunk versenyezni az országos és kereskedelmi csatornákkal, hanem inkább kiegészítjük azokat. Szűkebb lakóhelyünk és környezetünk bemutatására, helyi problémák körüljárására törekszünk, hogy az itt élők könnyebben tájékozódhassanak az őket közvetlenül érintő dolgokról. Fontosnak tartjuk a helyi értékek védelmét és megőrzését, a kultúra és a közösségek támogatását. Reméljük, Önt is nézőink között üdvözölhetjük!

Tuti menü