Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TV - Televízió linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kazincbarcika - netfilmek [5. oldal]
részletek »

TV - Televízió képes leírás: Kazincbarcika - netfilmek [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tv.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 148 db
Lcd televíziók, plazma televíziók, led tévék

Lcd televíziók, plazma televíziók, led tévék

Sokan szeretnének otthonukban egy olyan televíziót, aminek az egész család örülne. Ez többé már nem álom.A kiforrott LCD technológia következtében élvezhetjük a tökéletes képminőséget. Lcd tévék, plazma tévék, led televíziók leírásokkal, tesztekkel, árakkal. Mindig friss információkkal, érdekességekkel, műszaki leírásokkal.

LG

LG

Milyen síkképernyős televízió a legmegfelelőbb az Ön számára: LED, LCD vagy plazma? 3D legyen vagy 2D? Az LG megkönnyíti a dolgát, nálunk mindenféle preferenciához és szobamérethez talál megfelelő tévét. Tudjon meg többet HDTV-inkről, válogasson a remek síkképernyős készülékek között.

Loewe

Loewe

Slim und alles drin.|Loewe Art SL. Loewe

Megasztár

Megasztár

Ha te is szereted az új és tehetséges énekeseket és minden évben nézed a tehetségkutatókat, akkor idén se hagyd ki a megasztár 6. szériáját, amely szinte garantálja, hogy Magyarország tehetségpalettája számos kitűnő énekessel gazdagodik. Weboldalunkon naponta olvashatod a legfrissebb, híreket, videókat a sztárpalántákról!

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra

A MinDig TV szolgáltatás által havidíj nélkül biztosított legnépszerűbb közszolgálati és kereskedelmi csatornái - M1, M2, Rtl Klub, TV2, Duna, Duna Autonómia, Euronews - mellett a szolgáltatásunk igénybe vételével az alábbi csatornákat kínáljuk: ATV, Hír tv, National Geographic, Film , Cool, Sport Klub, Disney, Private Spice, FEM3, AXN, HBO. Az HBO (SD) csatorna külön előfizetési díj ellenében vehető igénybe. Annyit néz, amennyit fizet - ne költsön felesleges csatornákra! A MinDigTV Extra Az Antenna Hungária által üzlemeltetettt földi digitális műsorszóró platformon 2010. májusától a jól ismert MinDig TV mellett, melyen 7 ingyenesen fogható digitális csatorna nézhető szoba- vagy tetőantennás vétellel, egy előfizetői kártya segítségével új fizetős tartalmak jelentek meg MinDig TV Extra márkanéven. Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik: ? Szeretik a minőségi műsortartalmat kínáló magas színvonalú csatornaválasztékot ? És mindehhez igen jutányos áron szeretnének hozzájutni. A szolgáltatás előnyei: ? Megfelelő vételi körülmények esetén kifogástalan zajmentes kép- és hangminőség, ? a 17 legnézettebb tévécsatorna nagyon kedvező áron, ? egyszerű telepítés, ? egyszerű tetőantennával

Hirdetés
Mitsubishi TV

Mitsubishi TV

Devotion to timeless design, a commitment to quality and the pursuit of innovation are principles that embody Mitsubishi and its premium products. In 2008–2009, we proudly present the latest reflection of these values with our most exciting line of TVs to date.

MTV Base

MTV Base

MTV Base Homepage

MTVKA

MTVKA

A Magyar Telev´zi´ K¨zalap´tv´ny hivatalos oldala

National Geographic

National Geographic

National Geographic provides free maps, photos, videos and daily news stories, as well as articles and features about animals, the environment, cultures, history, world music and travel.

National Geographic

National Geographic

A National Geographic Channel egy a National Geographic Society hitvallását követő csatorna: célja a földrajzi ismeretek gyarapítása és minél szélesebb körben való terjesztése, a világ különböző kultúráinak és sokszínűségének hiteles bemutatása.

Net-Tv Kft

Net-Tv Kft

Net-Tv Kft - analóg és digitális kábeltelevízió-, szélessávú internet szolgáltatás

netfilmek - online filmnézés

netfilmek - online filmnézés

Minőségi filmek és minőségi sorozatok kompromisszumok nélkül. Kiváló minőségben, online, magyar nyelven és szinkronizáltan egyaránt. Online film nézés! Több ezer sorozat online várja. Folyamatosan bővülő tartalom! A filmek és sorozatok elérhetőségeit folyamatosan ellenőrizzük, szükség esetén cseréljük. Mindenképp érdemes regisztrálnia oldalunkra, mert így hírlevél útján értesülhet újdonságainkról. Amennyiben nem talál egy keresett sorozatot, a film kérése menüpontban küldje el kérését, néhány napon belül elérhetővé tesszük az Ön számára.

Tuti menü