Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TV - Televízió linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

TV - Televízió képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: tv.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 148 db
 Városi Televízió Nyíregyháza

Városi Televízió Nyíregyháza

Városi Televízió, Nyíregyháza

3sat

3sat

3sat is a public, advertising-free, television network in Central Europe. The programming is in German (in either Standard German or Austrian Standard German, depending on the producer of the programme) and is aimed primarily at audiences in Germany, Austria and Switzerland (the major countries of the German-speaking world).

ABC News 4

ABC News 4

ABC News 4...the leader in news, sports and information for the Lowcountry.

Akai

Akai

In de snelle wereld van consumenten-elektronica is AKAI al decennia lang een bekende speler. Het Japanse merk AKAI heeft een rijke historie gebaseerd op kwaliteit en innovatie. AKAI is een dynamisch merk met een breed assortiment.

Akali TV - Balatonakali

Akali TV - Balatonakali

Az Akali Televízió 2004-ben kezdte meg működését. Első adása május 26-án volt. Működtetője az önkormányzat által alapított ?Balatonakaliért? Támogatási Közalapítvány. Célja, hogy széleskörű, objektív tájékoztatást adjon a helyi önkormányzat és a civil szervezetek működéséről, programjairól, tevékenységéről. A napi 24 órás képújság közben minden szerda este 18 órától (ismétlés pénteken 18 órától) 2 órás, saját készítésű műsor látható a helyi kábelrendszeren, a 189.25MHz-en. (C7 csatorna) Elérhetőségek Telefon: 36 87 444 065 Email: vitastudio@freemail.hu | tilesch.attila@gmail.com

Al Jazeera

Al Jazeera

Aljazeera, Al Jazeera, News, Middle east, Africa, Asia, Asia Pacific, Europe, Sports, Business, Special reports

Alföld Televízió

Alföld Televízió

Alföld Televízió, KAPCSOLJ RÁ!

Animare TV műsor

Animare TV műsor

Animare TV műsor újság extra funkciókkal: műsorfigyelő, outlook szinkronizáló, keresés, kedvencek listája, fórum, műsorajánló.

Arch TV

Arch TV

Arch TV | Hírek, események, újdonságok az építészet világából.Rovatok Épületek, utak, hidak Épületgépészet Európai Unió Jog Lakások Oktatás Pályá zatok Szakmai programok Szervezeti élet

Hirdetés
ARD

ARD

Das Erste Programm online mit Informationen und Service zu Politik, Unterhaltung, Filmen und Serien.

ATV

ATV

Az ATV egy kereskedelmi televíziócsatorna. Az ATV programstruktúrájának meghatározó eleme a hír és közélet. Hétköznapokon ez képezi a fő műsoridő gerincét, és ez adja a csatorna sajátos, rá jellemző karakterét, amit az ATV ismert médiaszemélyiségekkel valósít meg. A hétvégi struktúrában emellett helyet kapnak egyes szórakoztató műsorok és családi filmek éppúgy, mint életmódmagazinok vagy bizonyos női műsorok. További elemei a műsorstruktúrának az új tulajdonosi körrel érkezett keresztény adások: a 700-as Klub reggelente magyar szinkronnal jelentkező adásai, valamint a Hit Gyülekezete Vidám Vasárnap elnevezésű, vasárnap délelőttönkénti közös istentisztelete, melyet a televízió élőben közvetít.

AXN Magyarország

AXN Magyarország

Az AXN általános szórakoztató, akció és kalandcsatorna Latin-Amerikától Európán és a Közel-Keleten át egészen Ázsiáig a világ 62 országában látható. A csatorna nagysikerű sorozatok mellett a Sony Pictures és egyéb hollywoodi stúdiók sikerfilmjeit is műsorra tűzi, és a kalandra, izgalomra vágyó 18-34 éves korosztály egyik kedvenc csatornája.

Baja TV

Baja TV

Baja TV - online -

Bátonyterenye Városi Televízió

Bátonyterenye Városi Televízió

Bátonyterenye város és a környező települések híreit, eseményeit közvetítő helyi televízió * 1, 2 illetve 3 kamerás felvételek készítése, akár helyszíni vágással együtt * Rendezvények, sportesemények videófelvételének elkészítése, dokumentálása * Reklám illetve PR riport készítése * Céges bemutatkozó reklámfilm készítése * Stúdióbeszélgetés kivitelezése * Hozott anyag digitalizálása, átírása más adathordozóra * Videóanyag vágása, szerkesztése * Fotózás /Professzionális eszközökkel, Profi fotósokkal/ * Komplett nyomdai kivitelezés (grafika, tördelés, szerkesztés, nyomás) Technikai hátterünk: Videó: Jelenlegi gépparkunkat 3 db MINI-DV formátumú /Panasonic NV-MD10000, Sony VX-2100E, Panasonic NV-MX300/ és 2db HI-8 formátumú (Sony DCR-TRV) kamera alkotja. Állványaink Manfrotto és Saba típusúak. A bátonyterenyei stúdiónk fejlesztése jelenleg is folyamatban van. A benne levő számítógépek illetve kép és hangkeverők, még nem a végleges konstrukció.

BBC

BBC

Breaking news, sport, TV, radio and a whole lot more. The BBC informs, educates and entertains - wherever you are, whatever your age.

BlackIT BOX

BlackIT BOX

Ingyenesen letölthető Windows Vista Gadgetek | BlackIT BOX

Budapest Televízió

Budapest Televízió

A Budapest Európa Televízió (rövidítve: BPETV, korábban: Budapest Televízió) egy nagyváradi székhelyű, magyar nyelvű műsort sugárzó televízió. A csatorna egyike az első magyar kereskedelmi televízióknak, ám a nagy kereskedelmi adóktól eltérő üzleti modellt képviselt, sokáig sikeresen. A 2000-es évek második felében e televízió képernyőjén nőtt meg az ismertsége több bulvársztárnak is.

Tuti menü